Αλληλέγγυες Εξαγωγές Ελληνικών Προϊόντων

Η δεύτερη καμπάνια αλληλέγγυων εξαγωγών που τρέχει η Αλληλεγγύη για Όλους σε συνεργασία με τη βελγική οργάνωση Climaxi (κίνηση για το κλίμα και την κοινωνική δικαιοσύνη) είναι γεγονός. Αυτή τη φορά η διάθεση περιλαμβάνει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, διαφόρων ειδών ελιές και τα φυσικά σαπούνια της ΒΙΟ.ΜΕ.
Περισσότερα

Έκθεση Grekland Panorama

H Greenland products συμμετέχει στην έκθεση Grekland Panorama, μια έκθεση αποκλειστικά για τα ελληνικά και τα κυπριακά προιόντα και τον τουρισμό, που λαμβάνει χώρα στη Στοκχόλμη στις 13 και 14 Φεβρουαρίου.
Περισσότερα

«Φάρμακο» για τον καρκίνο το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Το καλής ποιότητας έξτρα-παρθένο ελαιόλαδο περιέχει φυτοχημικά συστατικά σημαντικά για την υγεία, καθώς μπορούν να πυροδοτήσουν το θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Η νέα έρευνα από Ισπανούς επιστήμονες του Καταλανικού Ινστιτούτου Ογκολογίας και του Πανεπιστημίου της Γρανάδας, που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό ανοικτής πρόσβασης BMC Cancer, ρίχνει νέο φως στην από καιρό διαπιστωμένη ευεργετική επίδραση της πλούσιας σε λάδι μεσογειακής δίαιτας για την μείωση του κινδύνου του καρκίνου του μαστού.
Περισσότερα
Greenland

Διαθετουμε τα προϊοντα μας σε 93 σημεια πωλησης, σε 5 διαφορετικες χωρες: Ελλαδα, Σουηδια, Γαλλια, Γερμανια, Καναδα.

Φτιαχνονται φρεσκα και με αγαπη