Ποιοτικα προιοντα ελιας απο τη Μεσσηνια

 
Βραβεία & Πιστοποιήσεις
Greenland Awards
Στα τέσσερα έτη λειτουργίας της επιχείρησης, κερδίσαμε τέσσερις παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας στους διεθνείς διαγωνισμούς έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στο Τόκυο - Olive Japan 2014, το “Χρυσό Βραβείο’’ και στο Λος Άντζελες - The Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition το “Ασημένιο Βραβείο” το 2014 και το 2016. Ενώ οι ελιές καθώς και η πάστα ελιάς μας κέρδισαν το βραβείο Great Taste Awards 2016.
  • Greenland Quality
  • Greenland Quality
  • Greenland Quality
Greenland Quality
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά / Διαδικασία Παραγωγής
Το ελαιόλαδο που παράγουμε είναι έξαιρετικά παρθένο με οξύτητα πολύ χαμηλότερη από 0,4%. Τα μοναδικά του χαρακτηριστικά το καθιστούν πολύ πλούσιο σε θρεπτικά χαρακτηριστικά.
Ποιοί είμαστε
Η ομάδα μας αποτελείται από επτά μέλη, έξι παραγωγούς και έναν τεχνολόγο τροφίμων. Λίγα χρόνια πρίν αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω στο τόπο μας και να ασχοληθούμε με τη καλλιέργεια και πώληση των προϊόντων μας χωρίς μεσάζοντες. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ένα δίκαιο τρόπο λειτουργίας όπου όλη η πληροφορία αναφορικά με τη διαδικασία παραγωγής, τις συνθήκες εργασίας και τη συνολική διαδικασία της επιχείρησης να είναι προσβάσιμη σε όλους.
 

Ελαιόλαδο

Greenland Olive Oil
 
Παράγουμε Έξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά κορωνέικης ποικιλίας, 100% φυσικό προϊόν. Ελαιόλαδο ψυχρής εκθλίψεως παραγόμενο αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους και με χαμηλή οξύτητα < 0.4. Έχει έντονη γεύση με ιδιαίτερο, φρουτώδες άρωμα και βαθύ πράσινο χρώμα.
 

Ελιές Καλαμών

Greenland Olives
 

Οι επιτραπέζιες ελιές Καλαμών είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από την Κορωνέικη ποικιλία από όπου παράγεται το ελαιόλαδο. Οι πιο διάσημες επιτραπέζιες ελιές είναι από την Καλαμάτα, οι γνωστές σε όλους ελιές Καλαμών. Το όνομα τους το πήραν από την περιοχή όπου κατάγονται την Καλαμάτα. Η συγκεκριμένη ποικιλία προσφέρει πάρα πολλά οφέλη στον οργανισμό.

Greenland
 

Όλα για το Ελαιόλαδο

Περιηγηθείτε σε μερικά infographics

Get to the Infographic

Μεσογειακή Γη

Η έδρα μας βρίσκεται στο Δ.Δ. Στέρνας του Δήμου Μεσσήνης. Oι ελαιώνες μας βρίσκονται κοντά στο χωριό Δραΐνα, Τ.Κ.Τρικόρφου, στη καρδιά της κορωνέικης ποικιλίας και της αυθεντικής ελιάς Καλαμών. Είναι ένα ημιορεινό χωριό που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα δυτικά - βορειοδυτίκα της Καλαμάτας στο νομό Μεσσηνίας.

Latest News

from our blog

Promo Βίντεο της Greenland

Παρακολουθήστε το promo βίντεο της Greenland.